Uradna otvoritev BIC na Business & MBA Christmas Gala Dinner


Večer, preživet v lepem ambientu hotela Austria Trend Ljubljana je bil poln poslovnega in sproščenega druženja, kulinarike in glasbenih presenečenj.

Udeleženci, slovenski managerji, MBA-jevci in podjetniki so uživali v dobrih vinih znamke Joannes hiše Protner, dobri hrani, izbranim žganjem blagovne znamke Premium vodka in vrhunskem glasbenem programu, za katerega je poskrbel mlad talentiran harfist Brin Bernatović.

 

Na dogodku je potekala slavnostna razglasitev in nagovor predsednika Cotrugli MBA Alumni kluba, Igorja Koščaka (direktor Interim Adria),  uradna otvoritev poslovnega centra Business Intelligence Center (BIC) z nagovorom nominirane predsednice sekcije poslovnega kluba znotraj BIC, Women proferrionals, Tamare Štader (direktorica Taman d. o. o.). Večerja je bila okronana s kančkom dobrodelnosti, poslovna šola Cotrugli je predstavila projekt štipendiranja invalidnih oseb v sklopu mednarodnega On-line MBA programa, udeleženci pa so lahko tudi svoj prispevek namenili podpori mladim glasbenim talentom in start-upom. 

Za podporo projektu se zahvaljujemo partnerjem in pokroviteljem, to so: Terme Maribor, 1nadan.si, Premium vodka, Hiša Joannes Protner.Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene