Innovative Marketing Challenge


V petek 4. 2. 2017 se je v Hotelu Lev odvil Innovative Marketing Challege (www.business-hackathon.com), enodnevno mednarodno tekmovanje v reševanju poslovnih izzivov Atlantic Grupe, v organizaciji Business Intelligence Centra in CorpoHub-a (www.bic-center.com). Izziva se je udeležilo preko 70 mladih udeležencev, ki so iskali kreativne in inovativne poslovne rešitve.

 

Kako bo izgledala 2027 voda?

Celodnevni mednarodni poslovni izziv Atlantic Grupe, imenovan Innovative Marketing Challenge je pritegnil udeležence iz 4 držav, da so v skupinah po 5 pred strokovno žirijo reševali futuristični izziv: koncept vode za potrošnika v 2027!

V organizaciji Business Intelligence Centra in CorpoHub-a je minulo soboto, 4. 2. 2017, več kot 70 mladih udeležencev iz Slovenije, Hrvaške in drugih sosednjih držav predlagalo inovativne rešitve in koncepte, kako naj izgleda voda v 2027. Na razpis za izziv so se lahko prijavili posamezniki in posameznice nad 20 let starosti. Cilj izziva je bil predlagati nov koncept vode za potrošnika v 2027, inovativno zgodbo, design embalaže in nenazadnje tudi marketinško in prodajno strategijo vode za Atlantic Grupo, ki je sponzorirala mednarodni projekt.
Strokovna žirija, v sestavi mednarodnih predstavnikov Atlantic Grupe, Business Intelligence Centra in CorpoHub-a, je izbrala in nagradila tri zmagovalne projekte, ter podelila posebno nagrado za najboljši dizajn produkta.


Kaj je Innovative Marketing Challenge?
Innovative Marketing Challenge (inovativni marketinški izziv) je enodnevno tekmovanje posameznikov, razdeljenih v skupine po 5 udeležencev, z nalogo, da ob koncu dneva v predstavitvi (t.i. ˝pitchu˝) pred žirijo predstavijo inovativne zamisli za produkte ali storitve. Od t.i. poslovnih hackathonov se inovativni izzivi razlikujejo po času trajanja in vsebini. Poslovni hackathon po navadi traja 48 ur in rezultat obsega poleg inovativnih rešitev tudi poslovno strategijo, med tem ko inovativni izziv traja 1 dan in cilj je pridobiti zanimive ideje, zgodbe in koncepte za podjetje, ki dogodek sponzorira.
Dogodek se odvijal v inovativni dvorani Karantanija, hotel Lev Ljubljana. Za podporo projektu se zahvaljujemo tudi GEA College.Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene