Business Styling srečanje s predavanjem


V družabnem in sproščenem vzdušju smo ob kavi in sladkih prigrizkih preživeli nekoliko drugačen, poslovno-modno obarvan sobotni dopoldan v klubskem salonu veleblagovnice Maximarket, pod okriljem Business Intelligence Centra, sekcije Women Professionals in direktorice Maximarketa, Katje Mihelič.


Po nagovoru Daniele Bervar Kotolenko (predsednice upravnega odbora Business Intelligence Centra), so imele udeleženke, članice Business Intelligence Club-a, direktorice, managerke ter ostale podjetnice, priložnost spoznati pravila in skrivnosti poslovnega stylinga, ki jih je predstavila priznana stilistka in svetovalka Jerneja Agič, vsaka pa je ob individualnem svetovanju dobila tudi svojo osebno barvno paleto glede na tip.

Prav tako je zbrane nagovorila tudi direktorica prodaje L'Oreal Slovenija Tina Slabe, ki je omogočila predavanje in delavnico make-upa za vse poslovne priložnosti. Malce bolj uradnemu delu srečanja je sledilo mreženje, sklepanje novih poslovnih poznanstev ob kavi in sladkih kolačkih, ki nam jih je pripravilo osebje Maximarketa. Poleg tega se je imela vsaka od udeleženk priložnost profesionalno naličiti ter svetovati s strani vizažistk blagovnih znamk L'Oreal Luxe.

Za fotografsko zabeleženje dogodka je poskrbel profesionalni fotograf Grega Gulin, ki je ob tej priložnosti z udeleženkami opravil tudi profesionalno poslovno slikanje.

Vsaka od udeleženk je ob koncu srečanja s seboj odnesla darilno vrečko z darili L'Oreal Luxe ter darilni kovček z zdravim obrokom Nupo.

 

Za podporo projektu se zahvaljujemo partnerjem in pokroviteljem, to so: Maximarket, L'Oreal Luxe ter Nupo.

 Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene