BIC poletno srečanje: Innovative strategy building


Mednarodna gosta: Jens Røtboll in Heidi Røtboll Andersen sta na BIC poletnem srečanju v Kristalni palači z nami spregovorila o Lego Serious Play-u, enakosti spolov ter inovativnih poslovnih strategijah. Na business talk show-u smo se pogovarjali tudi z mladimi domačimi inovativnimi podjetniki ter se poslovno mrežili do poznih večernih ur. 

Jens Røtboll, trener metode LEGO® SERIOUS PLAY® in senior partner v Trivium – Danskem consultant podjetju v Copenhagenu, nam je prestavil metodologijo LEGO® SERIOUS PLAY®, inovativnega procesa, zasnovanega za povečanje inovativnosti in poslovne uspešnosti, ki smo jo na kratki delavnici imeli priložnost preizkusiti tudi sami. Na inovativnem Business Talk Showu smo prav tako spregovorili tudi s Heidi Røtboll Andersen, Founding Partner, Director, Head of Training at LIVING INSTITUTE, Senior Associate at Gender Intelligence Group, uspešno poslovno žensko, ki v svojem delu in privatnem življenju poudarja pomen enakopravnosti spolov. 

Drugi del Business talk show-a sta zaznamovala dva primera inovativnih podjetniških idej, s strani mladih domačih podjetij: Sailbrace in Brunette by Veronika Lipar. Za konec uradnega dela smo na oder povabili direktorja Berryshke, g. Sama Kendo in pa dva izžrebana udeleženca, ki sta sodelovala kot gosta.

Večer smo zaključili s sproščenim mreženjem na terasi ob pogostitvi z likerji in čokoladnimi posladki Berryshke, prigrizkih restavracije Divino, šampanjca Radgonskih goric ter odlični kapljici vin Montis.Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene